Over Eenzet

Eenzet Handelsonderneming BV produceert en levert professionele auto-onderhoudsproducten, welke in eigen laboratoria ontwikkeld en vervaardigd worden. Met bijna 70 jaar ervaring in het optimaliseren van hoogwaardige kwaliteitsproducten is Eenzet uitgegroeid tot een internationaal georiënteerde handelsonderneming.

In 2014 heeft Eenzet haar programma uitgebreid met een compleet reinigings- en verzorgingsprogramma op het gebied van schuimreiniging en desinfectiemiddelen. Alle reinigers van Eenzet worden al geleverd volgens het HACCP concept en met de toevoeging van het nieuwe desinfectieprogramma is een complete lijn producten ontstaan, welke van levensmiddelenindustrie tot tankreiniging en van industrie tot agrarische sector volledig kan worden ingezet.

Voor de levering van apparatuur zoals hygiënestations, zolenreinigers, lagedruk reinigingssystemen en schuimunits heeft Eenzet een dealerovereenkomst gesloten voor Nederland. Naast de samenwerking met de overige Eenzet partners, is er tevens voor het onderhoud aan alle apparatuur in de voedingsmiddelenindustrie een speciaal programma smeermiddelen met het NSF keurmerk ontwikkeld.

Het complete floorcare programma met o.a. hogedrukreinigers, schrobmachines en stof/waterzuigers behoorde al tot het programma van Eenzet door een eerder gesloten dealerovereenkomst met DiBO Nederland.

Adresgegevens

Eenzet Handelsonderneming BV
Glashorst 109 A, 3925 BR
Scherpenzeel, Nederland
verkoop@eenzet.nl
tel. +31 (0)33 434 10 50
fax. +31 (0)33 277 47 69


IMG_0054
IMG_0057
Eenzet Bus

© 2015 - Eenzet Handelsonderneming BV

volg ons ook op